Check HIERvoor meer klant en klare recepten!
Fork Ranger - Ontdek de smaak van klimaatvriendelijk eten
20 min
Dit is een super simpel recept en kwam tot stand met gewoon wat restjes uit de koelkast. Soms is dat hoe goede recepten ontstaan. Het geheime ingredient? Chili vlokken! Als je het recept volgt krijg je precies de juiste balans met de pesto. Groen met een kick!
Ingrediënten
Ruim 2 porties
200g Penne
200g Spinazie
150g Tuinerwten diepvries
100g walnoten
50g groene pesto
1tl Chili vlokken
1 kleine uit
30 g Parmezaanse kaas
Voorbereiding
5 min
Snipper de ui
Hak de walnoten in stukjes
Kook Stappen
15 min
Kook de pasta
~10 min
Fruit ondertussen de ui
Op middelhoog vuur ~3 min
Voeg spinazie en tuinerwten toe tot de spinazie geslonken is en de doperwten ontdooid zijn
~5 min
Giet de pasta af, voeg pesto toe
Meng om de pasta te coaten ~1 min
Voeg pesto pasta, walnoten en chili vlokken toe
Roer ~1 min
Serveer met geraspte parmezaanse kaas
Open de link voor het recept van Fork Ranger en meer !
Ruim 2 personen Fork Ranger