Link naar het recept Fork Ranger
Braziliaanse Stroganoff - Fork Ranger
Ingrediënten
175 gr rijst
200 gr tomaten uit blik
175 gr kastanje champs
1 courget
100 gr tuinerwten
zakje chips
200 ml kokosmelk
1 el mosterd
25 gr parmezaanse kaas
1 ui
1 teen knoflook
Voorbereiding
10 min
Snipper de ui en pers of snij de knoflook fijn
Snij de champignons in plakjes
Halveer de courgette en snij in stukjes
Kook Stappen
20 min
Bak de champignons met de ui op hoog vuur ~2 min
Voeg de knoflook en courgette toe
Laat sudderen tot het vocht van de champignons weg is ~5 min, breng op smaak met zout en peper
Kook de rijst
~12 min
Voeg de tomaten, kokosmelk en mosterd toe
Roer en breng het aan de kook. Verlaag het vuur en laat sudderen ~10 min, proef en voeg zo nodig zout en peper toe
Voeg de tuinerwten toe
~3 min
Verkruimel de chips en strooi over het borden serveer met Parmezaanse kaas
2 pers. 30 min Fork Ranger