Link naar het recept van Fork Ranger
Voorbereiding
10 min
Snij de gember fijn
Snij de champignons in plakjes
Snij de wortels in plakjes
Snij de lente-uitjes in ringetjes
Kook Stappen
15 min
Bak de paddenstoelen op hoog vuur ~2 min
Voeg de wortels en gember toe
Verlaag het vuur en laat sudderen tot het vocht van de champignons weg is ~5 min
Kook de noedels in bouillon
Voeg de sojasaus, azijn en ca. 50 ml van de bouillon toe waar de noedels in koken
Roer en breng aan de kook, laat sudderen ~5 min
Voeg de pinda’s, taugé, en lente-ui toe
Meng goed ~2 min, breng op smaak met zout en peper
Voeg de gekookte noedels toe.
Ingrediënten
2 porties
250 gr Noedels
50 gr Taugé
175 gr Kastanje champignons
2 Wortels
3 Lente-uitjes
100 gr Pinda's
1 el Sojasaus
1 el Witte wijnazijn
250 ml paddenstoelen bouillon
10 gr Gember